About us

About - Top left

  • Το Fish Project  ξεκίνησε τη λειτουργία του

    το φθινόπωρο του 2018

    με σκοπό να αποτελέσει μια πρωτοποριακή πρόταση

    στην comfort ψαροφαγία.

    Το εστιατόριο προσφέρει ένα προσιτό μενού

    αλά καρτ, sushi bar

    και λίστα κρασιών και αποσταγμάτων.

     

    Το μενού του εστιατορίου δημιουργήθηκε

    με την φιλική καθοδήγηση

    του βραβευμένου σεφ Γιάννη Παρίκου,

    ενώ τα γλυκά μας επιμελείται

    ο επίσης βραβευμένος

    pastry chef Θοδωρής Μωϋσίδης.

About - Bottom right

  • Την καθημερινή ποικιλία

    και τη φρεσκάδα των ψαριών

    εγγυάται η λειτουργία του pop up

    ιχθυοπωλείου ΙΧΘΥΣ

    στο χώρο του εστιατορίου

     

    Με πολύχρονη πείρα

    και σύγχρονη τεχνογνωσία

    επιλέγει για εμάς τα καλύτερα

    και πιο φρέσκα ψάρια

    από ολόκληρη την Ελλάδα

    για να είμαστε σίγουροι

    για την ποιότητα των πιάτων μας.